ATT PACKA

Packar lite.. Ska åka in till Manhattan hela helgen för att träffa familjen :) Weo. Annars är jag jävligt trött. Har gått och blivit sjuk såhär till när familjen ska komma. Bra grej. Pust och nys.

Nu ska jag till Tina och äta köttbullar.
So long.


FAITH

Hahaha. Min lilltjej heter då Faith. Idag när vi satt och åt middag höll pojkarna på att rapa som vanligt.. Föräldrarna hatar det och barnen gör det endast för att irritera ni vet. Hehe. Efter att pappan har fått utbrott nr 3 på dem, verkar det som att de faktiskt skulle sluta med raparna.
Det blir tyst ett tag och sen kommer jordens jävla jätte rap från lilla Faith (4 år) RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP!!!!!! Och så tittar hon as nervöst på alla och viskar, excuse me..
Det blir så jävla skum stämning och blicken Faith hade när hon klämde fram den, var nog det bästa jag har sett på länge, så jag började AS garva. Jag kunde liksom inte hålla mig.. Rätt ut bara. HAHAAHAHA. Faith såg jätte rädd ut men samtidigt sjukt förvirrad eftersom att jag började skratta som fan. Jag skrattade och skrattade, ren lycka var det. Pojkarna var tysta, pappan var tyst, Faith var defenitivt tyst men mamman skrattade efter en stund hon med. Skrattade precis som jag. Alla tråkiga stunder från dagen var som bortblåsta, lyckan över att min familj snart faktiskt kommer hit och att hela USA-resan har ordnat sig så bra bara gjorde så att jag skrattade mer och mer. :)



Sötaste flickan.

Nu när jag sitter här i mitt rum och skriver, känns det som att jag fortfarande kan börja skratta igen. Lika mycket. Hoho.

Hopp in i duschen.


AUSTRALIA = IN EUROPE?

Haha. Var då igår hos frisören eller hair dresser som de säger här. Det är inte första gången man har blivit pålurad saker, så igår tog jag till allt som behövdes för att inte hamna i någon jävla fälla. Det var första gången jag var på det här stället så jag gick in och sa

- Hello, I need a haircut.
- Yes okey. Youll have Carlos, he is one of our best hair dresser. He will style ur hair and you are gonna love it. It will cost u 100 dollars if u want to..
- Ehm.. If i want to? I just need a regular hair cut.. Just a trim..
- Ehe ehe ehe.. I mean.. It will cost u 100 dollars.
- Okey, I will just take the regular one. I dont need Carlos..
- Hm ok. But..
- Im not from here. I just want a normal haircut (ska det vara så jävla svårt att förstå). Im just visiting some friends and I dont understand what u are saying. Just give me a haircut please.
- Oh okey. U are not from here? Where are u from?
- Sweden..
- Sweden.. Interesting.. A regular haircut for u miss..

Pust. Så gick jag och satte mig i stolen som de tvättar håret i där en annan brud väntade.
- So I heard u are from Sweden.. That's cool. Are u just visiting friends here?
- Yes.. Just friends..
- Oh but u should study here miss!

- Mmm.. I want to take some classes in NYC.
- Yes, u should get a student visa when u go home so u can come back and study.... fashion?
- Hehe.. I will. I will be home in two weeks.

Men gud, vad höll jag på med. Jävla mytto jag är. Men hela historian om att jag är här och besöker några vänner i två veckor bara rullade på. Och jag kunde ju inte gärna avslöja mig och säga att jag ska vara här i 1 år och är aupair. Det skulle ju inte hålla.

- So have u been to Europe?
- No but i REEALLY want to go to Sweden.. Greece.. Australia.. Italy.. Yeh u know..
- Mmmm... (Fick anstränga mig för att inte garva sönder)
- Well Miss. Ur hair is ready for a hair cut. Ur hair dresser's name is Marissa.
- Thank you..

Och så gick jag vidare till en tredje tjej (en tredje historia?)..
- Well.. I heard u are from Sweden miss.
- True..
- Only visiting friends? Or family too?
- Hm.. No only famil.... um.. friends.. (puh..)
- Thats niice. How long was ur flight?
- (Vem fan frågar sånt??) Well.. It was 2 hours from Stockholm to Frankfurt, and then 9 hours to NYC.. (????)
- Ohh..
- Mmmm....

Det blev inte mycket mer konversation än så. Blev ganska nöjd med håret och tänkte att jag givetvis kommer tillbaka nästa gång jag vill klippa mig. Men sen slog det mig att jag bara är här på två veckors semester.. Haha suck. Vissa straffar gud med detsamma..
Mytton kräver bra minne må jag säga. Haha fan vad skumt allt blev.


SWEET SWEET FAMILY

Åh ja :) Bara fyra dagar kvar. Snart kommer ni!



Mami och Papi :)



Hela familjen. Mamma, Amanda, Nathalie och Pappa i Österrike.

Saknar saknar saknar saknar saknar..



STRAWBERRY SWING

Helt klart en av mina favoritlåtar från deras nya album Viva la Vida..



Coldplay - Strawberry Swing



FABOLOUS

INTERNET. Oskönast i hela stan. Det har varit oväder (!!!) här och internet i hela Little Silver har varit nere. Har därför inte kunnat skriva här.

Har haft en otroligt skön helg iallafall. I fredags var jag vara hemma med mig själv. Ni vet en sån kväll som man inte har alltför ofta. Tog en springtur och hoppade in i duschen. Sen gjorde jag en kopp te och kollade två avsnitt House. Omg. Grymt jävla bra är det.
Gick och la mig vid 12 för att sedan gå upp 9:15 (!) för att gå till stranden med Amanda (kusin till familjen). Tänkte först att det var helt stört att dra till stranden så tidigt, men när vi väl kom dit var det bäst. Där det gång på gång brukar vara fullproppat, satt nu vi och ett annat par. NICE var ordet.
Vi satt där och tryckte tills klockan var fyra. Då satt vi och trängdes med alla från New Jersey kändes det som. Vi begav oss mot Pier Village (ett nytt och hippt ställe precis vid vattnet med massa affärer och resturanger). Hittade en fabolous dress. Haha.. Fabolous, bästa ordet.

Nåja, efter den lilla shoppingrundan drog vi hem till Amanda för att duscha mm. Vi hade bokat tid för att make our nails. Haha.. Hon blev sjuuukt förvånad över att jag aldrig har fixat naglarna hos en professional. Sagt och gjort. Efter 1½ timme gick vi ifrån stället med glänsade naglar. Herre gud. Haha. Måste faktiskt skratta lite..
Vi åkte hem till Amanda och åt lite middag. Sen kollade vi på SATC- filmen ännu en gång. Den är väl för bra.

Pust. Nu måste jag iväg på ett jävla aupair möte. WATER SAFETY. Yes...


BATMAN - THE DARK KNIGHT

Igår natt såg jag den. GRYM film. Måste säga att Heath Ledger som spelar The Joker verkligen går in för sin roll vilket gör filmen grym bra. Så jävla äcklig han är när han pratar och hur han ser ut, men fan vad bra det är ändå. :) Christian Bale är snygg som vanligt. Haha. Måste säga att filmen var lite lång (2.½ h?), men kollade aldrig på klockan, så det var väl inte så farligt. Alla måste se den.



Enjoy..

ORKA

Åh. Efter att jag slutat jobbet idag åkte jag till Brookdale Collage där jag ska plugga i höst. Tänkte att min registration skulle gå på 15 minuter. ICKE. Det börjar med att jag står i fel jävla kö. Så jag får börja längst bak ännu en gång. När jag väl kommer fram går det bra med papperna, sen säger tanten att jag ska betala 25 dollar i en annan kö. Så ännu en gång ställer jag mig längst bak. När det var klart är det dags att gå tillbaka till kö nr 1. En jävla massa köer. Du det saknas några nummer här. Ställ dig där borta och fyll i dem, sen kan du komma tillbaka hit. Jaha..
 
Jag ringde Andrew, för inte fan kommer jag ihåg de där speciella nummerna. Tur nog så mindes han dem. Iallafall, kändes som att jag var någon slags boll som tanterna kastade fram och tillbaka. Nu var jag klar och gick tillbaka till kö 1. Oh oh.. Looks like one of ur classes allready is closed. Im sry. U can check on internet or in this book for another class. Vaa.. Closed? Jaha....? Tänkte att det nog menades med att klassen redan var full och den sög. Min kära interior design (typ inredningsarkitekt liknande som jag förstått) class var full. Just den som var roligast..

Suck. Jaha.. Jag letade i boken och på internet i typ 70 år kändes det som. Fy fan. Det slutade med att jag helt uppgivet ringde till min host mum C. Hon sa att jag skulle registrera mig för de andra kurserna iallafall. We can figure something out at home Elle..
Nåja sagt och gjort. Satte mig efter 2½ timmar i DEN SVETTIGASTE bilen och åkte hem. Och nu är jag här. Börjar jobba om 22 minuter och jag har inte ätit middag. Grattis.

Hoppas att ni där hemma har haft en bättre dag.


TORSDAG

En vanlig torsdag skulle jag säga. Vaknade 7:30 (började 7:30=försov mig) men jag var snabbare kvick så det var nemas. Mamma och pappa åkte till jobbet, så jag gav barnen frukost. Sen var det dags för lite summer homeworks, byta om, gå ut i hettan och leka lite på swing setet. Sen åkte vi till stranden eller beachcluben som de säger här. Det bjöds på strålande väder fram till fyratiden då det blev molnigt. Rätt skönt.. Somnade på solstolen.. Slappt..
Vi kom tillslut hem vid klockan sex. Pratade med en ny tjej här från Sverige. Tina heter hon. Vi bestämde att vi skulle ta en middag i mallen. Trevligt. Hittade som vanligt något på Forever 21 och denna gång blev det en kjol, ganska söt :)

Nu är klockan.. 22:59.. Haha..

Gonatt


LÄNGTAR

Åh ja. Äntligen kommer de hit. Hela familjen kommer hit den 31 Juli. Så jag har väntat! I miss u so much.


LONG BEACH ISLAND

Ja.. Jag har ju varit sämst på att skriva här. Släpade faktiskt med datorn hela vägen ner, men inte fan fanns det någon internetuppkoppling. Så det sög.
Det var kul att vara där. Men det blev mycket slötid för mig själv. Jag hann fixa alla låtar på itunes så att allt går i bokstavsordning, fixa naglar tre gånger, prova kläder, gå en tråkig promenad och andra saker som man aldrig gör. Men det var väl skönt att ta det lite lugnt. Är numera vad vid att det är kalabalik 24/7.
Skriver lite kort om vad vi gjorde hela veckan.

Måndag:
Var på akvarium i Philadelphia. Glömde kameran, så det blev inga foton därifrån. Fick dock ett litet fotoalbum av mormor så att jag inte skulle glömma bort alla fiskar som fanns................ Hm................ Men snällt iallafall :) På kvällen åt vi på en fiskresturang. GOTT. Har ju helt glömt bort hur fisk smakar. Mamma C gillade den också, GUYS, THIS IS THEE BEST FISH RESTAURANT EVER!! Haha, hela tiden utbrast hon i ett MMMMM!!! eller OMG!. Elle, u got to try this!! Det slutade med att jag hade provat allas rätter, nog för att jag hade nämnt att jag gillade fisk, men jag orkade inte ens hälften av mig. OH it's okey Elle, we will just wrap in and take it home! Doggiebag, YES. Inte......... Hela veckan nämnde de där jävla laxen som låg i kylen och bara väntade på att bli uppäten. En sen kväll smög jag mig upp och slängde den jäkeln i papperskorgen.

Tisdag:
Pappa E åkte hem sent på måndagkvällen för att jobba hemma i LS hela veckan. Jag, mom C , barnen och mormor bestämde oss för att åka till stranden. BÄSTA. Grym beach och stora vågor. De var så stora att jag inte ens vågade mig i, förresten så var vattnet RIKTIGT kallt också. Jag nöjde mig med att sola.
Kvällen kom och de bestämde sig för att åka hem. We are going to a "pasta night" at a restaurant, u are welcome to come but I understand if u just want to hang out by ur self. U still got ur salmon in the fridge, so u can have that for dinner if u want to! Ja.. Joo.. Skönt att vara själv ett tag tänkte jag. But wait! There is a surf competition going on tonight, ON THIS BEACH!! LETS STAY AND WATCH THEM. Eh.............. Ja.... ha.. Jag och C åkte iväg för att inhandla en pizza åt barnen som de kunde äta på stranden. Jag bara suckade åt allt. Hade sett framför mig en lång dusch, om inte ett bad, en god och lång middag med bara mig själv och en bra tidning och lite tv på det. Icke.
Men där satt vi, fortfarande i badkläder och blöta handdukar och det bara rullade in surfare från hela ön. OMG ELLE check their bodies! sa C. Jag bara nickade. Var längesen nog jag såg en snygg kille här i USA, men det här, det var liksom flockar av snygga killar. Varenda en.. Gorgeous. Alla tävlande var dock tvugna att ha på sig spedos, så vi skrattade högt åt allas vita lår. Ridiculous sa hon att de såg ut. När tävlingen började bestämde jag mig för en kille, och C för en annan. Den sista tävlingen gick ut på att man skulle springa en vända och sen ut i vattnet och simma en jävla bit och sen tillbaka för att springa till målet. Min kille låg i ledningen hela tiden, men tappade lite på slutet. Det blev så jämnt mellan han som ledde och min kille så att alla sprang ner mot vattnet för att se vem som vann hela loppet. Det hela var så amerikansk haha. Det slutade iallafall med att min kille vann och visst fan skriker C, OMG ELLE. UR BOY WON!! HE WON!! AHAHAHA OMG!! Och så lyfte hon upp min arm i luften som om jag hade vunnit en boxningsmatch! Haha.





Så det blev inte så dum kväll trots allt.

Onsdag:
Lite regn och inget planerat. Vid tvåtiden åkte vi till Fantasy Island, som var stängt. Hmpf. Det är som ett liten nöjesfält. Det blev iallafall lite spel för barnen. Sen gick vi till en affären och jag fick min egna LBI outfit. Hehehehe. S och jag avslutade med lite fiske på kvällskvisten.



Torsdag:
Stranden igen hela dagen. Sen åkte vi och spelade lite minigolf efter en god middag hemma. Jag ägde ju sönder, brukar annars vara sämst på detta. Moahaha.





Me'n my family. Ingen host dad dock..

Fredag:
Vi bestämde oss för att åka hem på fredagen istället för lördagen. Det blev stranden en stund och sedan vidare till en vattenpark.




Mormor blev sugen och ville prova mina solglasögon hehe.

Efter detta åkte vi hemåt. Ganska trötta. Hemma väntade E med sushi och ett glas vin :) NICE.


LBI

Ja visst. Har nu kommit hem från det så kallade LBI - Long Beach Island. Haha, ganska töntigt egentligen. LBI alltså. Ungefär som FBI.. Aja.



Hela familjen har hängt nere hos mormor och morfar som bor söder ut på New Jerseys kust. Nice var ordet. På ön finns vita sandstränder som sträcker sig så långt man kan se. Ön är bara 30 km från nord till syd och från 300 till 800 m bred så man ser utan problem rätt igenom.

Jag fortsätter mitt skrivande imorgon, är rätt sliten och trött. Guten nacht.


INDEPENDENCE DAY

Ja.. Igår var det 4th of july eller Independence Day som de säger här. Efter att ha jobbat en stund på morgonen åkte jag och Andrew ner till Chris sommar hus. NICE. Vilket jävla bygge. Huset låg om inget annat på vattnet med två stora jetskis och feta båten. Vi körde några olika öllekar (detta är annat än de vi har hemma vill jag säga). Ganska roliga förövrigt.. Jag ska visa när jag kommer hem.
Iallafall. Vi börjar där med öl (ja, jag drack öl) och barbeque. Vid åttatiden rullade vi vidare till en hemmafest hos någon tjjej som hette Allie och som förövrigt visade sig vara riktigt otrevlig. Det var inte en oskön blick hon delade ut till oss alla hehe. Det blev mer öl och jag trodde att jag skulle snart skulle sprängas. Fy fan, öl kan verkligen vara äckligt. Warice, en trevlig kille från Yale, blandade en drink som liknade de vi har hemma. Det blev riktigt trevligt tillslut och runt 1:30 åkte vi hem.



Jag, Andrew, Chris, Party...................



Kevin, Jag, Andrew och Chris. Ölleken....



Warice!!

Jag är trött och seg idag pust. Man ångrar alltid att man inte tog flera foton. Well..


AMERIKANER

Hehe. Hade min host dads bror, S, på besök. De stannade en hel dag på stranden och sov över här. När frukosten nalkades åkte de iväg för att köpa bagels till alla. Frun till S ville bara ta en yttepytte bit av en bagel (som förövrig var sjukt goda och fortfarande varma från ugnen). Man måste ju hålla formen, sa hon och blinkade med ena ögat som om vi hade varit bästa vänner hela livet. Jaha ja, jag antar det, tänkte jag till svars. Det roliga är inte att hon åt en pytte bit av bageln utan att hon drack en coke zero som dricka till detta. Hahaha. Vafan? Orka klämma en cola klockan 9 på morgonen och påstå att man håller formen.

Nog om det.


VIVA LA VIDA

Mycket bra. Albumet är äntligen mitt, lite sent. Bättre sent än aldrig. Ganska oväntat album av Coldplay, men dock så bra. Kan inte påstå att de har samma sound alls. Om man en gång har hört låtar från t ex Parachutes och inte gillade dem då, bör man lyssna på Viva la Vida. AWSSOOMEE!

Här kommer låten Viva la Vida live från Amsterdame. Måste säga att Chris Martin är rätt skön trots allt :P



Coldplay - Viva la Vida


RSS 2.0