ONE OF THESE MORNINGS

Suck.. Det regnar idag också. Det suger ju. Det är fortfarande ganska varmt i luften dock, så alltid något.

Idag åkte Tinas mamma och syster hem till Sverige igen. Blir så tråkigt när folk åker hem igen, minns ju när min familj kom och gick. Säämsta när de åkte hem igen. Man vet inte om man ska skratta eller gråta. Hade det underbart när de var här så man ska väl vara glad. Men samtidigt är det så tungt att säga hejdå för ett halv år framåt. Allt blir så overkligt och förvirrande. Man minns liksom alla gånger man har lackat av och blivit irriterad på dem, nu ångrar man sig för allt sånt. Det hela är så svårt..

Innan vi lämnade av Tinas mor och syster på flygplatsen åkte vi till ett gigantiskt shoppingcenter med exklusiva affärer, efter det blev det en snabb lunch på IKEA som låg brevid Newark Airport. Eftersom att det regnade något fruktansvärt idag passerade vi ett antal bilolyckor på parkwayn. Bilar hade kört i diket, frontalkrockat och voltat. Kändes som att vi hörde och såg blåljus under hela tiden vi åkte dit. Vi körde förbi en olycka som såg ut att ha hänt två minuter innan vi kom dit. Allt var liksom färskt ni vet. Åh fy.

Är verkligen skakig efter allting som hände idag. Känns ibland som att man är ett stenkast ifrån att mista någon. Den som lever får se.
Det är sånt man funderar på här ibland..

Hörde en låt på radion när jag körde hem från Tina för en stund sen.



Moby - One of These Mornings

Lyckades passa in ganska bra i min dag. Hoppas att ni förstår handligen i videon. Tyckte först att den var rätt skum, men fattar man handligen blir den bättre :)


♥ Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0