ÖSENS

Har inte hållit er så uppdaterade de senaste dagarna, har nämligen haft fint besök från Conneticut. Hanna, som jag nämnt tidigare, passade på att göra ett besök i Little Silver då min hostfamily befinner sig i Bermuda.

Lördag.
Jag, Caroline och Bertha åker tidigt (mycket tidigt) in till NYC. Det bjöds på fint väder och redan runt 10 tiden var vi framme på Manhattan. Vi traskade upp mot Central Park från Penn Station och lyckas givetvis gå förbi en H&M. Herre gud, vi var bara tvugna att gå in! Fyndade ett par chinos, tesha, linne och en svart kjol. Härligt. Vi fortsatte mot Central Park och kom snart fram till Colombus Circle, där köpte vi lite lunch och satte oss i parken. Jessica Norrbom som just nu befinner sig på Manhattan kom och kopplade av i gräset.




Klockan blev snart 17 och jag, Caroline och Bertha begav oss mot nya äventyr (the cruise...). Efter att ha gått i typ 4 år kom vi fram till piren där våran båt skulle gå. Det var liksom en party cruise med massa aupairer från överallt. Ganska kul, men dock så spårat :) Slutade med att folk stog på stolar och grejer, lite skivkänsla helt enkelt.




Vid klockan 22 kom båten tillbaka till Manhattan. Hade haft kontakt med Hanna tidigare under dagen och det visade sig att hon och hennes svenska kompisar från Conneticut skulle styra upp en utgång. Lätt. Vi träffades på en italiensk pub för att beställa in ett glas vin och sedan svepa det lika snabbt, vi fick lite bråttom...... Klubben som vi skulle till hette Marquee och jag var GANSKA orolig över hela 21-grejen. Nej nej det är lungt ska du se, ingen här är 21 år.. Sant som sagt. Sofie, en av de svenska tjejerna, hade inget annat än kontakter på Marquee. Vi slank undan en två timmarskö, utan inträde eller leg kontroll. Där stog vi med tre feta dansgolv framför oss. Mer behöver jag kanske inte säga, jag låter bilderna tala för sig själva :) Riktigt kul och riktigt spårat.




Klockan 4 tändes lamporna och vi var alla förvånade över att det roliga var slut. Vi rullade vidare och ja, visst blev det en donk. Vi skulle ta det första tåget från Penn Station ut mot NJ som gick vid klockan 6. Manhattan var rätt lungt och skönt vid den tiden :)



Stötte på Jessica och Susanna på väg till fyllekäket. Long Branch = med vårat tåg.


Kommentarer
Postat av: Hanna

"Oh she just spilled her chocolate, things like that happens!"

2008-05-21 @ 23:37:34
URL: http://tvelve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0